Så er der generalforsamling

Hermed indkalder bestyrelsen til generalforsamling tirsdag 25. maj 2021 kl. 17.30 i Håndværkernes Hus, Postsalen, Søborg Hovedgade 79, 2860 Søborg. Meld venligst tilbage om du deltager til Jørgen på e-mail: jorgen.franck@privat.dk. Deltagelse via videokonference er også muligt, mere om det senere.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være foreningen i hænde senest 10 dage før afholdelse og sendes til Jørgen på e-mail: jorgen.franck@privat.dk

Programmet er som følger:

kl. 17.30: Optagelse af nye medlemmer

kl. 17.45: Afholdelse af generalforsamling

kl. 19.00: Spisning

På grund af Covid-19 er det besluttet, at maden leveres som portionsanretning i form af forloren skildpadde tilberedt på kalvetunge og kalvehals med grønt, rødvin og madeira. Hertil halve æg, fiskeboller, små fiskedeller og mini frikadeller, sherry og butterdejsfleron.

Så heller ingen buffet denne gang. Hvis vi kan afslutte generalforsamling kl. 19.:00 så er maden ovenikøbet varm. Tilmelding til spisning senest onsdag 19. maj til Jørgen på e-mail: jorgen.franck@privat.dk eller mob.: 2121 8680.

Skriv en kommentar