Lynhurtig generalforsamling

De 35 fremmødte medlemmer plus dem, der fulgte med virtuelt, oplevede 25. maj en generalforsamling, der blev afviklet i noget nær rekordtempo.

Covid-19 har i den grad ført til aflysning på aflysning det seneste år, og det var det gennemgående tema i formand Søren Muldgaards beretning.

De begrænsede aktiviteter har ført til en medlemstilbagegang, men der er nye medlemmer på vej og på selve generalforsamlingen blev tre nye optaget. Der arbejdes intenst på at hverve nye medlemmer.

-Bestyrelsen har ikke ligget på den lade side. Vi har brugt corona-tiden til at justere og udvikle vores bestyrelsesarbejde som er udmøntet i vores nye driftshåndbog som beskriver alle vores opgaver. Vi har optimeret vores GDPR, påbegyndt oprydning af vores forskellige lokaler, herunder vores post-sal, sagde Søren Muldgaard.

Alle valg var genvalg, så bestyrelsen fortsætter uændret.

Søren Muldgaard havde ellers tidligere meddelt, at han i år ville trække sig som formand og fortsætte som menigt medlem i bestyrelsen for at gøre plads til, at en ny formand kunne køres i stilling, men de hektiske tider havde ændret den beslutning.

-Men næste gang går jeg som formand, sagde Søren Muldgaard.

Skriv en kommentar