Jørgen Olsen udnævnt til æresmedlem

Op til generalforsamlingen i onsdags var der blot udnævnt 12 æresmedlemmer i foreningens 108-årige historie.

Men nu kan dirigenten Jørgen Olsen smykke sig med titlen som foreningens 13. æresmedlem efter et gigantisk arbejde på mange fronter. Han har bl.a. været dybt involveret i opførelsen af foreningens mangeårige tilholdssted på Buddingevej, og han ydede også sit, da man skilte sig af med ejendommen på Buddingevej og købte det gamle posthus på Søborg Hovedgade 79, hvor foreningen nu holder til.

Jørgen Olsen kom i 1966 som annonceagent til det, der dengang hed Folkebladet for Gladsaxe – og senere blev til Gladsaxe Bladet.

I en 25-årig periode var han indehaver og redaktør af ugeavisen, før han i 2004 solgte avisen til Dansk Avis Tryk.

Jørgen Olsen er et omkringvandrede leksikon, når det gælder lokalhistorien i Gladsaxe. Han har været involveret i mange foreninger, og via sit arbejde med at sælge annoncer kom han i kontakt mange handlende.

Jørgen Olsen blev hyldet af formanden Søren Muldgaard før den egentlige generalforsamling gik i gang. Der var et diplom, hvor man kunne læse om hans markante indsats for foreningen. Og så fortalte Jørgen Olsen om hvordan han meget heldigt via foreningens kalender fik en oversigt over de medlemmer, der potentielt kunne tegne annoncer.

Derefter var han klar til jobbet som dirigent.

Skriv en kommentar