Kommunen klar med mange byggeopgaver

Borgmester Trine Græse opfordrede medlemmerne til at gribe de muligheder, som blandt andre kommunen giver.

Foto: Bent Raspe-Pedersen

Borgmester Trine Græse var blandt talerne ved mødet onsdag aften, og hun nævnte blandt andet, at der i løbet af 2020 vil være en lang række udbud og licitationer, som hun opfordrede de fremmødte til at studere for at se, om det var noget at gå videre med. Mindre og mellemstore virksomheder kan med fordel også studere tilbuddene fra kommunen.

Der skal bl.a. bygges børnehuse rundt omkring i kommunen, og der er tale om både hovedentrepriser og mindre opgaver.

Der er indbudt til licitation i langt de fleste tilfælde, og man kan kontakte ejendomschef Niels Thygesen fra Gladsaxe Kommune på niethy@gladsaxe.dk for at få flere informationer.

-Bæredygtigt er ikke bare et modeord. Det er kommet for at blive, og der skal vi alle blive bedre, og det gælder både kommunen og håndværkerne, sagde Trine Græse, der sagde, at man fra kommunens side meget gerne ville have input, så man kunne blive bedre.

Skriv en kommentar