SMV også klar med erhvervslån

Foreningskonsulent Niklas Winther fra SMVdanmark orienterede blandt andet om lånemulighederne. Foto: Bent Raspe-Pedersen

SMVdanmark – sammenslutningen af små og mellemstore virksomheder – som Gladsaxe Håndværkerforening er medlem af – er gået ind i et samarbejde med Flex Funding A/S, så det kan blive lettere for medlemmer af SMV at skaffe finansiering af diverse opgaver.

Der kan lånes fra 200.000 kr. op til 5.000.000 kr., og pengene skal afdrages over 6-60 måneder. Der er en fast rente i hele lånets løbetid, og den ligger typisk mellem 4 og 9 procent.

-Flex Funding er på vej frem med stormskridt i blandt andet England og Tyskland, fortalte foreningskonsulent Niklas Winther fra SMV, da han på medlemsmødet onsdag aften orienterede om erhvervslånene.

SMVerhvervslån er en online platform for virksomheder, som ønsker at låne penge – og for virksomheder og private investorer, som ønsker stabile afkast ved at låne penge ud.

www.SMVerhvervslån.dk kan man på få minutter ansøge om et lån til sin virksomhed. Der kommer svar i løbet af et par dage.

Når lånet er godkendt, lægges det ud på en markedsplads, hvor en bred vifte af långivere er klar til at finansiere lånet i fællesskab.

Og det hele går uden om banken.

Der stilles følgende krav:

CVR-nummer

Positiv egenkapital

Positivt resultat før skat i det seneste regnskabsår – også helst året før

For nystartede virksomheder skal der stilles fuld sikkerhed, f.eks. i fast ejendom.

Skriv en kommentar