Jesper Fauerholm er tilbage i Bagsværd


Stille og roligt udvides medlemsskaren i foreningen. Blandt de seneste tilkomne er ejendomsmægler Jesper Faurholm, der 1. maj rykkede ind i nogle lækre lokaler inde i Bagsværdcentret på Bagsværd Hovedgade 116, hvor han har fået følgeskab af to medarbejdere. Og han har lynhurtigt fået en håndfuld ejendomme til salg.
-Jeg startede i 1993 som ejendomsmægler Hareskovby direkte efter studietiden på Københavns Universitet, hvor jeg lige havde bestået jurastudiet og var blevet Cand. Jur. Fra dag 1 solgte jeg ejendomme i Hareskovby, Bagsværd og Søborg, og på den måde, “forelskede” jeg mig helt i området, siger Jesper.
-I 2008 startede jeg egen forretning i Bagsværd, og jeg har længe ønsket, at kunne vende tilbage til dejlige Bagsværd efter senest at have været på Søborg Hovedgade.
Nu er jeg klar til et nyt eventyr, og er derfor både stolt og glad over, at jeg nu kan slå dørene op til RealMæglerne Jesper Faurholm i Bagsværd. I kan finde finder mig i Bagsværd Centret, hvor jeg altid er klar med en kop kaffe og en boligsnak.

Skriv en kommentar