Butik Rosa rykkede rundt om hjørnet

Det danske samfund åbner mere og mere op, mens coronakrisen stadig er der. Krisen førte til at mange forretninger måtte holde lukket i to måneder. Men mandag 10. maj kunne mange igen slå dørene op og tage imod kunderne.
Blandt dem var Helle Hammer fra tøjbutikken Butik Rosa inde i Bagsværd Centret, Og hun kunne gøre det i nye lokaler. For hun har brugt tiden til at flytte forretningen fra den lange arkade i centret få meter længere frem, så hun har plads, der hvor man kan dreje til højre inde i centret.
Helle Hammer er blandt de nye medlemmer i Håndværkerforeningen, og hun kan glæde sig over, at kunderne straks mødte frem, så hun sammen med sit personale havde godt at se til med det samme. Udvalget er fra de mindste til de største størrelser, så alle har en mulighed for at finde kjoler, nederdele etc.
At huslejen i de nye lokaler så har fået et ordentligt hak nedad gør jo ikke humøret mindre godt.

Skriv en kommentar