Jo tak – her går det godt

Coronakrisen har virkelig ramt mange håndværkere hårdt med manglende ordrer. Men i disse tider er der heldigvis også positive budskaber. Det skyldes blandt andet, at opgaver med at forbedre miljøet trækker i den rigtige retning.

Det kan glarmester Jesper Vad fra Grusbakken 2 på grænsen mellem Gentofte og Gladsaxe tale med om.

-I de 12 år, jeg har været selvstændig, har jeg aldrig haft så travlt som nu, siger Jesper, der er et af de nye medlemmer i Gladsaxe Håndværkerforening.

-Man skal selvfølgelig ikke klage, når det går godt, men nu hvor vi går mod vinterens mørke og kulde, bliver der nok mindre pres på. Det giver os så tid til at få ryddet op i nogle ting.

– Det er selvfølgelig blandt andet de mange miljøtiltag, der giver os masser af arbejde. Vi laver næsten alle ting inden for faget. Dog har vi valgt indramning af billeder fra, siger Jesper Vad, der blev udlært hos Niels Larsen på Maglegårds Alle og privat bor på Abelsvej.

-Vi tilbyder en bred vifte af forskellige glarmesteropgaver. Vi hjælper gerne med nye vinduer, stænkplader i glas, glasbordplader eller glashylder og brusenicher. Vi kan også hjælpe med mere kreative løsninger, hvor vi eksempelvis kan skræddersy glastage, skillevægge i glas eller rækværk i glas i forhold til folks ejendom, siger Jesper.

Jesper Vad har mange opgaver i Gladsaxe, Gentofte, Lyngby, Hellerup, Holte og Hørsholm og inde i København - hvor det bare ofte er svært at finde p-pladser. Foto: Niels Rasmussen
Jesper Vad har mange opgaver i Gladsaxe,Gentofte, Lyngby,Hellrup,Holte og Hørsholm og inde i København – hvor det bare ofte er svært at finde p – pladser. Foto: Niels Rasmussen

Skriv en kommentar