Det giver mening at eje to ens butikker tæt på hinanden

I maj åbnede apoteker Jacob Lenau Bagsværd Svale Apotek inde i centret i nummer 126 A på Bagsværd Hovedgade. 1. november overtager han Bagsværd Apotek ovre på Bagsværd Torv nummer 6.

Umiddelbart virker det helt forkert at have to ens forretninger så tæt på hinanden.

Men det giver faktisk god mening, siger Jacob Lenau, der er det senest tilkomne medlem i Gladsaxe Håndværkerforening.

Der er ganske enkelt tale om to forskellige kundegrupper.  Kommer man ovre fra området ved Novo ligger det for nogen bedst at dreje til højre over mod centret, når man kommer til hovedgaden. For andre gælder det om at dreje til venstre, og så vil det være mest naturligt at køre til apoteket på torvet. Det handler om at gøre det nemmest for sig selv.

Jacob Lenau er naturligvis uddannet som farmaceut og arbejdede i mange år med udgangspunkt på kontor. Han besøgte alle landets apoteker og mente, at han nok kunne sætte skub i en forretning. Som sagt så gjort. Det begyndte i Skovlunde i 2018, og det er fortsat i Hillerød og nu følges der altså op med to apoteker i Gladsaxe. Der er totalt ansat 30 i de fire forretninger.

Det hele er nu så stort, at man taler om ”koncernen” med et glimt i øjet.

-Reglerne siger, at jeg godt må have endnu flere forretninger, men det er i hvert fald ikke noget, der står på dagsordenen lige nu, siger Jacob Lenau.

Familien boede i 24 år i Hareskov og holder nu til i Vedbæk.

-Jeg elsker at være tæt på vand, siger Jacob Lenau, der dyrker fridykning. Han kan være 5 minutter og 20 sekunder under vandet, før han skal op for at hive ny luft ind.

Det bliver også til fodbold med de gamle studiekammerater i DAI-klubben FC Ullerslev, der holder til i Valby.

Skriv en kommentar