AMG-Gruppen tog et gazellespring

AMG-Gruppen fra Østmarken 4 har vind i sejlene – og har haft det siden firmaet så dagens lys i 2013.

Faktisk går det så godt i rengøringsselskabet, at firmaet var blandt prismodtagerne af dagbladet Børsens Gazellepris og blev hædret på rådhuset og fik pæne ord med på vejen af borgmester Trine Græse torsdag eftermiddag

Det var driftschef Dennis Krog, der modtog en kop, der er det synlige tegn på prisen.

Siden stødte kundekonsulent Fabienne Guiragossian til ved den efterfølgende reception. Hun er søster til direktøren som hedder Azad Marc Guiragossian. For der skal også lige arbejdes i kulisserne for at indgå nye aftaler og ansætte nyt personale.

Faktisk går det helt forrygende i disse dage ikke mindst takket være et samarbejde med kommunen. Mange ser jo gerne, at de lokale firmaer kommer i betragtning til lokale opgaver.

-Gladsaxe Kommune er jo meget interesseret i at opfylde FNs Verdensmål, og vi bidrager med at bruge så mange plantebaserede og økologiske rengøringsmidler, som vi kan komme til. Der skal tænkes økologisk, og når vi f.eks. skal kæmpe mod kalkbelægninger, dropper vi de helt skrappe midler og bruger eddike, siger Fabienne Guiragossian.

-Det hele begyndte for syv år siden med to personer, der knoklede løs 5-6 timer om natten med rengøring før de så gik hjem tid deres normale arbejde i dagtimerne.

-Nu er vi nået op på ca. 15 medarbejdere. Det har varieret lidt her i coronatiderne, og vi har været påvirket af, at mange unge hellere vil tjene en meget høj løn som podere. Men nu forsvinder de job, og så kan vi måske få fat i nogle af dem. Men ellers vil vi gerne have stabile folk, der har rundet de 50 år. Og også gerne pensionister, der vil have nogle timer på deltid, siger Fabienne Guiragossian.

Hvilke krav er der til gazellevirksomheder?

·         Din virksomhed skal være et ApS eller et A/S.

·         Din virksomhed skal som minimum have en omsætning på 1 million kroner eller komme ud med et bruttoresultat på 0,5 millioner kroner det første år, der måles fra

·         Du skal som minimum have offentliggjort fire regnskaber i din virksomhed

·         Din virksomhed skal have oplevet vækst i omsætning (bruttoresultatet) i hvert eneste af de fire regnskabsår

·         Den samlede sum af det primære resultat i din virksomhed skal være i plus – må godt være negativt ét år 

·         Du skal som minimum have fordoblet din omsætning gennem de sidste fire regnskabsår