Østerbro Tømmerhandel i et plan


Der var run på fra dørene blev slået op, og bommene kunne gå op og ned, da Østerbro Tømmerhandel i dag skiftede lokation fra Østmarken til Vandtårnsvej 88.

Mange, mange håndværkere og leverandører lagde vejen forbi for at studere de nye bygninger, og der var også gang i handlen, for der var naturligvis gode åbningstilbud.

-Fordelen ved at skifte fra Østmarken til Vandtårnsvej er ikke mindst, at vi nu har det hele i et plan, så vi ikke skal skifte niveau og en tur op på 1. sal eller rundt om kringlet krog, siger administrerende direktør i ØT-Gruppen, Niels Vergmann.

-Nu kan vi benytte et drive -in system, så kunderne kan komme helt tæt på varerne, og så har vi fået mere plads. De nye bygninger ligger på fire matrikler, og skulle en af naboerne få lyst til at sælge, så er vi nok interesseret, siger Niels Vergmann.

Der er ansat tre medarbejdere i forbindelse med flytningen.

-Og vi vil gerne have fat i flere folk. Der er travlt med lagerarbejde og logistik, og fordi vi har diverse afdelinger rundt omkring, er vi meget fleksible. Markedet har været meget hedt, men det ser så småt ud til. At vi nærmer os en normalisering af priserne.

-Vi har haft meget med håndværksfirmaer at gøre, men vi vil så sandelig også gerne i kontakt med privatkunder, slår Niels Vergmann fast.

I dagens anledning blev der budt på pølser ad libitum og i den bagende hede var de kølige mineralvand et hit.

Formanden ønskede til lykke med de nye lokaliteter

Skriv en kommentar