Det skal nok gå alt sammen

“Livet er noget lort. Men det skal nok gå alt sammen”.

Det kan racerkøreren Jason Watt fra Roskilde skrive under på. I 1999 brækkede han rygsøjlen, læderede rygmarven og fik svære læsioner i bryst og lunger, der punkterede. I fem dage lå han i coma.

Motorsportskarrieren røg sig naturligvis en tur, nu hvor han var lam fra brystet og nedad.

Han kom til skade, da han væltede på en motorcykel. Lægerne talte om fem måneders genoptræning. Men konkurrencemennesket Jason Watt klarede det på den halve tid. For man er vel konkurrencemenneske.

Det var bare noget af det, som han kom ind på i det foredrag, som han fredag aften holdt i loungen på Gladsaxe stadion, hvor Bauhaus og Gladsaxe Håndværkerforening var gået ind i et samarbejde.

Jason Watt talte non stop i næsten en time og tryllebandt tilhørerne med et foredrag, der ikke var et ord eller et sekund for langt. Der var masser af humør og selvironi og formidable anekdoter.

Alle nedturerne blev nævnt. Det gjaldt kiksede sponsorater, to mislykkede ægteskaber, dumme køreuheld etc.

Han kom tilbage til bil-løbene i specialbyggede biler og begyndte at vinde igen.

Han har virkelig fået hug af livet, men der har også været masser af succeshistorier. Senest hvor han nu kører med privatfolk, der formedelst 1.600 kr. kan få to omgange på en af de kendte baner. Mange er lykkelige for at slippe ud af bilen- men nu har de i hvert fald prøvet. Og han kører med kræftramte børn, der får sig en oplevelse for livet.

– Jeg snakker med børnene og spørger direkte ind til deres sygdom. Det kan børnene godt lide, sagde han.

– De fleste bliver heldigvis helbredt. For nogle gange er livet noget lort. Men det skal nok gå alt sammen.